Standard.al

Perlë/ Kapexhiu vazhdon të ‘thumbojë’ shfaqet e Ramës…

0

E përditshmja franceze, Liberation, shkruante para tre ditësh se kryeministri Edi Rama është ‘omniprezent’ në media që prej ditës së tërmetit.

Shqiptarët e nisin ditën dhe e mbyllin me imazhet e tij.

Mjeshtri Bujar Kapexhiu vazhdon të ‘thumbojë’ këtë shfaqje-paradë me tragjedinë e 26 nëntorit.

Ai sjell në Mapo një tjetër karikaturë që tregon Ramën të shqetësuar se përse një kamera e vetme nuk po e ndjek nga pas.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.