Standard.al

Kampionët e solidaritetit!

0

Nga Nisma #Thurje

 

Teksa politika prodhon foto e video live e pa bereqet nga zonat e prekura nga tërmeti, një grup aktivistësh nën drejtimin e Adriatik Lapaj ka marrë angazhimin të strehojë në kabina të pajisura me ngrohje dhe shtretër disa familje në fshatra, aty ku tërmeti u shkatërroi shtëpitë por i ftohti dhe harresa po u rrezikon jetën e tyre dhe të fëmijëve.
Familja Farruku, familja Allgjata etj nuk do të flenë më jashtë, falë punës, vullnetit dhe dashurisë së aktivistëve.
Duartrokitje për kampionët 👏

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.