Standard.al

Trafik i rënduar në dalje të Tiranës…çfarë po ndodh?

0

Trafik i rënduar në dalje të Tiranës, më saktë pranë qendrës tregtare TEG.

Siç shihet në videon e mëposhtme,  shihet rradha e gjatë e automjeteve që lëvizin në drejtim të Elbasanit dhe juglindjes së vendit.

Kaosi në trafik ka sjellë irritimin e përdoruesve të automjeteve, ndërsa fakti që edhe dita e nesërme është pushim zyrtar ka bërë që shumë familje të Tiranës të largohen nga kryeqyteti.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.