Standard.al

FOTO/ Rudina Dembacaj probleme me Policinë? Fotografohet me…

0

Aktorja  dhe moderatorja e programit “Mos i fol shoferit”, Rudina Dembacaj, është fotografuar pak ditë më parë nga paparazzi ynë. Nuk e dimë se për çfarë situate bëhet fjalë, por ajo shihet që po flet me një police dhe më pas Rudina zbret nga makina.

Nuk e dimë nëse policja i tërheq vëmendjen për diçka, si p.sh. përdorim celulari apo parkim i gabuar, ose mund ta njohë, ose… mund të jetë edhe fansja e Rudinës, sepse në fund të fundit edhe policët njerëz janë.

Gjithsesi, pas këtij momenti ne shohim Rudinën që zbret dhe mund të studiojmë me detaje edhe veshjen e saj në përditshmëri, ku edhe pse ajo ka preferuar stilin sportiv, duhet thënë që nuk i ka kursyer markat në vjeshje. Gjithashtu, edhe makina që ajo përdor duket se është një ato të tipit të fundit.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.