Standard.al

VIDEO/ Vogëlushja debaton me babin për xhaketën e vjedhur nga shoqja

0

Vajza e vogël në këtë video, ka vjedhur xhaketën të cilën mban veshur nga një shoqe në klasë dhe në momentin kur babai ia shikon veshur fillon ta pyesë rreth saj.

Vogëlushja fillon të mashtrojë duke thënë se e ka blerë në një dyqan xhaketash. Më pas i ati e pyet edhe sa e pagoi dhe vogëlushja përgjigjet se e ka paguar pesë lekë.

Më pas babai thotë se xhaketa nuk është e saja por përsëri vogëlushja insiston ta mbajë duke thënë se askush nuk ka një të tillë në klasën e saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.