Standard.al

Video/ Berisha: Narkobanditë, larg duart nga artistët!

0

Nga Sali Berisha.

Narkobandite me uniforme kerkojne te arrestojne aktivisten e njohur te Aleances per Mbrojtjen e Theatrit Kombetar zj Adriana Kalaja sepse ajo filmoi shkarkimin e ndihmave te vjedhura nga nje makine jo e narko policise ne Ministrine Brendshme. Narkopolicia deklaroi se ato ishin ndihma te vjedhura por ishin sjelle aty per ekspertize.

Mirepo duke mos perjshtuar kete, shume gjera flasin kunder ketij varianti. Se pari pse ndihmat e vjedhura te mos transportoheshin me makina te narkopolicise, se dyti hetimi i vjedhjes se tyre eshte çeshtje e prokurorise dhe jo sherbimit te brendshem, se treti perpjekja per arrestimin e aktivistes qe rregjistroi videon eshte si reagimi i atij qe kapet me presh ne dore.

Se fundi, regimi i gjeneral Hashashit me gjuhe ordineri pas pergenjeshtrimt zyrtar te ShÇMB flet ne favor te kapjes me preshe ne dore. Duke denuar kete akt te shemtuar kriminal te narkopolicise le te falenderojme miq perzemersisht zj Adriana Kalaja per videon perle qe ka rregjistruar sot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.