Standard.al

I quajti Dakon “xhuxh” dhe kërkoi llogari, nuk përmbahet Rama, ja se çfarë i bën banores…

1

Kryeministri Edi Rama, ka shfaqur edhe njëherë karakterin e tij të vërtetë, sa herë qytetarët i kërkojnë llogari për veprimet e tij dhe bashkëpunëtorëve të tij të afërt.

Një banore, i ka kërkuar llogari kryeministrit, se përse Vangjush Dako ka firmosur lejen për pallatin që pësoi dëmtime. Rama u xhindos me banoren dhe nisi t’i ulërasë, duke e përzënë nga takimi dhe duke dëshmuar se askush nuk mund të guxojë të kërkojë llogari për veprimet e bashkëpunëtorit të tij, të shpallur non grata nga SHBA, Vangjush Dako.

VIDEO:

1 Comment
  1. qytetari says

    kryeministri e ka shume gabim,reagimi popullore,gjithnje eshte ai qe prevalon,kjofte edhe ne mungese te etikes,apo mos dijes ,mund te gjente nje menyre tjeter,shpjegimi.si psh.te firmosoesh lejen eshte legjitime,te firmosesh serish marjen ne dorzim pa monitorim nga bashkia eshte spekulim ,korruptiv,ndaj dhe qytetaria,kete ka patur parasysh.dnaj dhe ka te drejte te shprehe shqetesimin e saj,ne fund te fundit kjo qytetare e mijra te tjere si kjo po humbin.jo xhushi-dako.as kryeministri jo e jo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.