Standard.al

Manjani ironi therëse Ramës: Mediat s’kanë asnjë arsye të transmetojnë debate me ‘energji negative’, mjafton kryeministri!

0

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ironizon kryeministrin Edi Rama pas deklaratave të tij për mediat dhe situatën nga tërmeti.

POSTIMI I PLOTE
Plotësisht dakord jam! Mediat nuk kanë asnjë arsye të transmetojnë shumë debatesh me “energji negative”.
Mjafton të transmetojnë pamjet e Kryeministrit që iu bërtet qenve apo sqarimet arrogante që u bën njerëzve të mbetur në rrugë… Kjo është energji pozitive. Nuk ka debat në studio që e zëvendëson.
Ka shumë të drejtë në insistimin e Tij… Meqë ra fjala, repsekt për gjykatën që la të lirë të arrestuarën politike.

Manjani Fb

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.