Standard.al

Luan Rama: Një lajm i panevojshëm i prokurorisë dhe lajmi i vërtetë i munguar prej saj!

0

Zëvendëskryetari i LSI-së Luan Rama i ka drejtuar disa pyetje prokurorisë në lidhje me tërmetin e 21 shtatorit, atë të 26 nëntorit dhe pasojat fatale që sollën shembja e pallateve dhe banesave. Në një postim në “Facebook”, Luan Rama shkruan se para se të solidarizohet me të prekurit nga tërmeti, Prokuroria duhet t’u tregojë shqiptarëve më së pari se a janë hetuar shkaqet e pasojave e tërmetit të 21 shatorit 2019, dhe nëse po, çfarë rezultoi nga ai hetim.

 

POSTIMI I PLOTË

Luan Rama Fb 1

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.