Standard.al

Albin Kurti merr përkrahjen e pakicave joserbe, siguron numrin e deputetëve për krijimin e qeverisë

0

Krytari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka njoftuar se ka marrë përkrahjen e tre deputetëve të pakicave joserbe duke krijuar kështu kushtet e arritjes së një numri prej 60 deputetësh që do t’i japin përkrahje për Qeverinë e re, duke llogaritur edhe votat e LDK-së.

“Në “Ambient” të Prizrenit, pavarësisht rinumërimeve dhe paneleve, u sigurua shumica parlamentare për qeverinë e re. Kryetarët e tri partive të komuniteteve joshumicë, njëkohësisht edhe deputetë të ardhshëm, zotërinjtë Rasim Demiri, Fikrim Damka dhe Albert Kinolli do ta votojnë qeverinë tonë dhe mua si kryeministër, pa kushtëzime”, ka shkruar Kurti, në një njoftim në “Facebook”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.