Standard.al

Presidenti Meta vlerëson deklaratën e DASH: Respektimi i ligjit është mbi të gjitha

0

Presidenti Meta komentoi deklaratën e sotme të Departamentit Amerikan të Shtetit, duke e vlerësuar si qëndrim.

“Vlerëson maksimalisht deklaratën e sotme të Departamentit të Shtetit të SHBA”.

Presidenti Meta përshëndet qëndrimin e DASH se: “respektimi i ligjit është mbi të gjitha”.

Presidenti Meta konfirmon vendosmërinë e Tij për të bashkëpunuar ngushtë me DASH dhe SHBA për zbatimin e Reformës në Drejtësi sipas Kushtetutës së miratuar në bashkëpunim me SHBA dhe Komisionin e Venecias.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.