Standard.al

Ilir Meta e thotë prerë: Shqipëria nuk mund të drejtohet më me rezolutë por vetëm me Kushtetutë!!!

0

Presidenti Ilir Meta, në një konferencë të jashtëzakonshme për mediat, tha se:

Fjala e lirë ka rënë në duar të propagandës, populli po shpopullohet. Vendi pa asnjë investim serioz nga ndërkombëtarët. Shqipëria nuk mund të drejtohet më me rezolutë por me Kushtetutë. Vija e Kushtetuës është më shumë se e kuqe, nuk kalohet. Ndal këtyre përpjekjeve shkatërrimeve, shqiptarët të hapin sytë. Do të kërkojë nga qytetarët mbrojtjen e kushtetutes. Do ta mbrojë vendin dhe kushtetutën, pasi për këtë jam votuar. Me dorë mbi Kushtetutë betohem se do e mbrojë, të arshmen tanë. Shqipëria e para”, vijoi më tej ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.