Standard.al

E PAZAKONTË / Policia i heq prangat për ti propozuar të fejuarës para arrestit (Video)

0

Një propozim për martesë i pazakontë është filmuar nga kalimtarët e rastit. Në momentin e arestimit nga policia një i ri i ka propozuar të fejuarës së vetë.

Brandon Thompson, arrestohet në shtëpinë e tij për gjashtë akuza të ndryshme. Ndër to edhe për zotërimin e një arme zjarri, dhe substancave narkotike.

Para se të përfundonte në qeli, ai nuk ka munguar me propozimin për të fejuarën i cili është kapur në një video nga personat e pranishëm.

 

Pas këtij momenti disa nga të afërmit i tregojnë se do jenë patjetër të pranishëm për të në qeli duke e ndihmuar me ushqimin dhe rroba.

 

 

Oficerët e kanë lejuar Brandon të vendosë unazë në dorën e të fejuarës duke përfituar nga momenti kur oficerët e policisë i kanë hequr prangat për ta bërë sa më të denjë këtë moment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.