Standard.al

Deklarata e DASH/ Paloka: Amerika e vendosur në krah të shqiptarëve. Jo shtet të bandave dhe oligarkëve, po shtet të ligjit dhe të lirisë

0

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka, ka përshëndetur deklaratën e sotme të Departamentit Amerikan të Shtetit, e cila vlerësonte se parësore është respektimi i ligjit.

‘Edhe një herë Departamenti Amerikan i Shtetit vendoset në krah të shqiptarëve dhe tregon se përse SHBA janë kampionet e lirisë dhe demokracisë në botë.

“Ligji mbi te gjitha”…Kaq e thjeshte është  dhe këtë po kërkojnë shqiptarët, këtë po kërkon dhe opozita shqiptare; rikthimin tek ligji, tek Kushtetuta dhe tek rregullat elementare të Demokracisë.

 Jo shtet të bandave dhe oligarkëve, po shtet të ligjit dhe të lirisë. Duam një Shqipëri si gjithë Evropa!-shkruan Paloka.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.