Standard.al

Propozimi më absurd i dëgjuar ndonjëherë! Veliaj e thotë troç: Taksë për të gjithë ata që hyjnë në Tiranë!

0

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj deklaroi në Komisionin e Ligjeve në Kuvend se do të propozojë vendosjen e një takse për të gjithë qytetarët që do të hyjnë në Tiranë për të marrë shërbime të ndryshme.

Duket se gjatë vitit të ardhshëm nuk do të jenë vetëm banorët e Tiranës që do të ngarkohen nga taksat e reja, por edhe të gjithë ata që do të vijnë qoftë një ditë në Tiranë.

‘Të gjithë vijnë në Tiranë, duhet të themi që shërbimet që ofron Tirana si kryeseli e institucioneve ka një kosto dhe nuk llogaritet dot për banorë, por për përdorues’, tha Erion Veliaj, duke paralajmëruar vendosjen e taksave për qytetarët që futen në Tiranë, të cilët nuk janë banorë të regjistruar në kryeqytet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.