Standard.al

Është e vërtetuar/ Nëse bëni sherr me partnerin, jeni pjesë e…

0

Sipas kërkimeve dhe analizave të fundit, 44% e çifteve të martuara mendojnë se debatet apo sherret më shumë se një herë në jave i ndihmojnë të kenë marrëdhënie të shëndetshme dhe produktive për një kohë të gjatë.

Në fakt, çiftet që debatojnë shpesh, por në mënyrë paqësore, kanë më shumë shance të qëndrojnë bashkë, pasi pavarëisht mospërputhjeve të vogla, ata e dinë se dashuria e tyre është e vërtetë dhe e sinqertë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.