Standard.al

Berisha zbulon skandalin ‘bombë’: Narkozyrtarët festojnë Vitin e Ri me paratë që ju vjedhin qytetarëve të varfër!

0

Nga Sali Berisha

Narkozyrtaret festojne vitin e ri me parate qe ju vjedhin qytetareve te varfer!

10 milione lek vjel, blen bredhin e vitit te Ri narkokryetari monist i Maliqit!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital dhe shikoni fotot e tij. sb

Pas një shkrese të ardhur në inbox e faqes, ku Kryetari i Bashkis Maliq, “topja” Gëzim Topçiu, shpenzonte 15 milion lek për një bredh dekorativ për festat e fundvitit, vjen shkresa e dytë. Në këtë shkresë të dytë, “topja i bashkisë” është treguar zemërgjerë dhe dorështrënguar me taksat e qytetarëve të Maliqit. Nga 15 milion, e ka çuar në 10 milion lek blerjen e kësaj peme. Nuk e di çfarë ka të pazakontë kjo pemë që taksapaguesit e Maliqit të paguajn këtë luks kaq të madhë kur kanë gjëra më të rëndësishme si shkollat, infrastruktura, subvencionet e fermerve të zonës që çdo vit shohim se e hedhin mundin dhe djersën e tyre, e shumë gjëra më jetike, por edhe sikur dora vetë Tarzani të kishte qëndruar majë kësaj peme dhe të merrej si vlerë historike nuk do kishte këtë kosto nga buxheti i bashkisë.
Edi Rama Prokuroria e Pergjithshme Kontrolli I Larte i Shtetit shikoni gjë nga sytë ju?

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.