Standard.al

Berisha, darkë me ish-Këshilltarin e Sigurisë Kombëtare të SHBA

0

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, ka darkuar me ish-Këshilltarit të Sigurisë Kombëtare të SHBA, gjenerali James Jones, mik i shquar i Shqipërisë dhe kombit shqiptar dhe John Lord zv/president i Jones Group.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Darke me miq te shquar! Ish Keshilltari i Sigurise Kombetare te SHBA gjenerali James Jones, mik i shquar i Shqiperise dhe kombit shqiptar, John Lord zv/president i Jones Group dhe kryetari i Partise Republikane Fatmir Mehdiu e Ish iministri i jashtem, shkrimtari Besnik Mustafaj.

Gjate darkes, ne nje atmosfere te hapur miqesore u shkembyen mendime per çeshtje te sigurise dhe ciber sigurise rajonale dhe globale. sb

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.