Standard.al

Vasili nxjerr dokumentat: Dvorani kapet me presh në dorë, por thotë që preshi nuk është kaq i madh!!

0

Nga Petrit Vasili

Dvorani dhunon ligjin dhe boton ne menyre te paligjshme ne Fletoren Zyrtare (Landfillin zyrtar) lista te botuara ne faqen zyrtare te Gjykates se Larte per ti bere hysmet propagandes.

Ne menyre te paligjshme bllokon dhe nuk publikon permbledhjet e procesverbaleve sic ja kerkon ligji sepse transparencen rilindja e urren.

Çon listat e kandidateve ne menyre te paligjshme sic ja urdheron rilindja qe te kape Gjykaten Kushtetuese ca me perpara presidentit ca me pas kuvendit dhe me tufa dy nga dy kunder kushtetutes e ligjit.

KED merr vendime te mos diskutoje per pezullimin e drejte te Presidentit,ndersa Dvorani manipulon e genjen sikur KED kishte marre vendim dhe boton lista.

Çdo shqiptar e sheh qe Dvorani eshte kapur me presh ne dore,por ky thote qe preshi nuk eshte edhe aq i madh.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.