Standard.al

Tirana në ‘errësirë’/ Ja oraret dhe zonat pa energji elektrike në ditët në vazhdim

0

OSSHE, ka njoftuar për ndërprerje të reja energjie në Tiranë në dy ditët në vazhdim

‘Njoftim për abonentët Tiranë:

Stakim, datat 20-21 Nëntor

 Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 20-21 Nëntor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në kryeqytet.

20 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”,  “Rruga Fortuzi”, “Vath Koreshi”, “Mihal Grameno”

09:00-10:00

Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata”,  pranë Drejtorisë së Tatimeve Tiranë

10:30-11:30

Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”,  “Zef Jubani” pjeserisht.

12:00-13:00

Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”,  “Sulejman Delvina” pranë Stadiumit “Selman Stërmasit”

21 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Tefta Tashko Koco”, pranë sheshit “Avni Rustemi”, “Mine Peza”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.