Standard.al

‘Ambasadorët’/ Mesila Doda: Qeveria, lojë të fshehtë me ‘grupin e gatshëm’

0

Sekretarja e përgjithshme e PDIU-së, Mesila Doda, flet për çështjen e ambasadorëve dhe, njëanshmërinë apo përkrahjen e tyre unanime ndaj Edi Ramës. ”Kjo mazhorancë tenton gjithmonë që të bëjë një lojë të fshehtë, një lloj loje nën rrogoz dhe në fund të thotë jo unë jam krejt në rregull se kam ndërkombëtarët me vete dhe ka këtë përfaqësinë e ambasadorëve që janë bërë si grup i gatshëm për ndihmën për kryeministrin”, ironizoi Doda në ”Top Talk”.

Mesila Doda: ”Kur lexon ndonjëherë raportet e ndërkombëtarëve të duket sikur jeton në një Shqipëri tjetër, jo në këtë realen por nuk mund të mendosh as që është naiv Macron- i kur thotë se duhet të kishit kryer reforma reale për vendin. pra le të themi në këtë rast që Macron-i është jashtë lojës kurse këta janë brenda?”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.