Standard.al

Presidenti Meta jep deklaratën e fortë: Do t’i shkojë deri në fund kësaj beteje që kam nisur…

2

Presidenti Ilir Meta tha në Open se  do t’i shkojë deri në fund kësaj beteje që ka nisur për disa diplomat.

Duhet ta kuptojë çdo vagabond ndërkombëtar, se Presidenti i Republikës do të jetë shumë i qartë në raport me ata që fyejnë popullin shqiptar- tha Meta.

“E kuptoj që ju doni një listë sa më të gjatë. Unë si kam hapur luftë askujt dhe nuk kam ndërmend të reformoj perëndimin. Vjedhja e disa ndërkombëtarëve janë aq të mëdha saqe nuk mbulohen dot, nuk fshihen dot” tha Meta.

 

2 Comments
  1. pike says

    Duhet te bertasim fort per vjedhjet , korrupsionin elarrtedhe tradhetine e nderkombetarve,pike!

  2. pike says

    Duhet te bertasim fort per vjedhjet , korrupsionin e larte dhe tradhetine e nderkombetarve,pike!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.