Standard.al

Malltezi nxjerr videon ‘bombë’ dhe ngre pyetjet: Mos është heq moratoriumi?! Ku është policia??!

0

Nga Jamarber Malltezi

Mirembrema, dhe me kete video te tualetit te Librazhdit qe shfarosi pyjet per ca miliona me shume, ju uroj naten e mire. Mos eshte heq moratoriumi? ku jane policia, inspektoret, prokuroret?’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.