Standard.al

Avokati rikuperohet pas helmimit dhe jep lajmin: Do çojmë dosjet e Soros te ambasadorja e re e SHBA

0

Nga Altin Goxhaj

Duke diskutuar poshtë Spitalit për Koalicionin Për Shqipërinë  Duke u bërë gati me dhjetra vetë për shtrirjen drejt mijëra vetëve.

Shpërndarja dhe shtrirja në gjithë Shqipërinë fillon ditën që në Tiranë mbërrin Ambasadorja Amerikane e Trump sps na duhet një zyrë ndërkombëtare ku të shprehim reagimet apo ankimet tona ndaj persekutimeve të pushtetit!
Sot jemi në vakuum të plotë ndërkombëtar sps gjthshka varet nga Soros dhe rrjetet liberale të Shoqërisë së Hapur Soros!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.