Standard.al

A do të marrin shpërblim pensionistët për Vitin e Ri?! Anila Denaj justifikohet duke thënë se…

0

Pensionistët shqiptarë duhet të presin deri në javën e parë të dhjetorit për të mësuar nëse këtë vit do të mund të marrin shpërblimin për gjelin e deti apo jo. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj deklaroi në Komision se ende nuk është vendosur asgjë pasi duhet të analizohen të ardhurat dhe më pas do të vendoset, pasi për shpërblimet ministrisë së financave i duhen 3 mld lekë. Sipas ministres zbatimi do të ketë një fazë tranzitore dhe synohet që të arrihet afati i vendosur. Për të përmirësuar procesin e zbatimit të projekteve sidomos në infrastrukturë ministrja e financave deklaroi se do të ngrihet një agjenci e veçantë që do të merret me problematikat e shpronësimit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.