Standard.al

Statistikat reale nga FBI: Këto janë shenjat më të rrezikshme të horoskopit!

0

Flitet shumë për karakteristikat e shenjave të horoskopit.

Binjakët

Të gjithë flasin keq për Binjakët, por sipas FBI janë shenja më pak e rrezikshme. Nga moment që nuk e marrin askënd seriozisht sa ta vrasin apo lëndojnë, Binjakët përfundojnë me më pak gjak në duar. Në vend që të vrasin, ata të torturojnë me biseda të mërzitshme. Kjo ka sens!

Ujori

Ujorët shqetësohen shumë për drejtësinë dhe kanë një ego të fortë që nuk thyhet kollaj. Megjithatë, është shenja e dytë pas Binjakëve që hyn tek psikopatët. Ose nuk vihen re sepse janë mjaftueshëm inteligjentë për të mos lënë gjurmë.

Peshorja

Është momenti të filloni të shqetësoheni për pavendosmërinë e Peshores. Peshoret njihen si njerëz të drejtë, të sjellshëm dhe të durueshëm, bëjnë më pak krime se shenjat paraardhëse. E dimë që durimi ka një kufi, apo jo? Me shumë mundësi Peshoret e nxjerrën në pah dhunën kur të tjerët përfitojnë nga qëllimet e mira të tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.