Standard.al

Vasili ‘shigjeton’ Ramën dhe Dvoranin: Mafia e kapjes së drejtësisë doli hapur, duan të rrëmbejnë Gjykatën Kushtetuese!

0

Nga Petrit Vasili

Mafia e kapjes se drejtesise doli hapur!

Ata qe po dhunojne Kushtetuten per te rrembyer Gjykaten Kushtetuese kane emra jane Edi Rama dhe Dvoran-partia.

Nga Arta prokuroria tek Arta kushtetusja.

Gra te ndryshme rrembimi i drejtesise i njejti.

Mafia ne pushtet kerkon te rrembeje Republiken.

Te gjithe ne kembe ne mbrojtje te Kushtetutes dhe familjes.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.