Standard.al

Ironi therëse nga gazetari Kaba: Këto Artat, do të zhdukin emrin nga gjendja civile…

0

Nga Dritan Kaba

Ketu me emrin Arta, ja paska marre dhe dinjitetin edhe mendjen Zoti dhe ja paska dhene te gjitha Arta Dades!
Kjo e noteres dhe Arta e 69, do bejne te zhduket amri Arta nga gjendja civile.
Me kete qe po shohin shqiptaret kush eshte ai i marre, qe i vendos emirn Arta vajzes se tij!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.