Standard.al

Bejtja nuk i ka kursyer ironitë!!! Reagim epik: Po vjen koha që anëtarët e Gjykatë Së Lartë të betohen tek Abi Bank

0

Gazetari dhe analisti Andi Bejtja nuk i ka kursyer ironitë, pas betimit të Arta Vorpsit tek noterja si anëtare e Gjykatës Kushtetuese.

‘Shumë shpejt do vi koha që edhe anëtarët e Gjykatës së Lartë psh, të betohen te Abi Bank, ose te ndonjë pikë karburanti…’, shkruan Bejtja.

Më poshtë reagimi i plotë i Andi Bejtja:

Nuk e kuptoj pse habitet ky popull që u betua tjetra te noteri: partia që është në pushtet ka kohe që përhap filozofinë ‘Presidenti është thjesht noter’….

Dhe nuk ka si të ndodhe ndryshe kur Presidenti është Noter, Noteri të mos bëhet President…. E beri dhe këtë kjo ‘Reforme ne Drejtësi’:

Noteri përfaqëson Unitetin e Popullit…

Shumë shpejt do vi koha që edhe anëtarët e Gjykatës së Lartë psh, të betohen te Abi Bank, ose te ndonjë pike karburanti…

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.