Standard.al

Me operacione dhe paruke/ Ndryshon tërësisht këngëtarja shqiptare

0

Këngëtarja Ana Kabashi ka festuar dje ditëlindjen.

 

Me këtë rast, këngëtarja Anna Kabashi ka realizuar edhe një set të fotografive.

 

Mirëpo, ajo se çka bie në sy në këtë set, është ndryshimi i këngëtares.

Me paruke e operacione plastike në fytyrë, kjo “Anë” nuk ngjanë fare me Anën e viteve mëhershme.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.