Standard.al

Ishmi del nga shtrati, përmbytje në fshatin Murqinë….

0

Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut të rëna gjatë pasdites së djeshme por edhe gjatë natës në të gjithë rrethin e Krujës, lumi Ishem ka dalë nga shtrati në fshatin Murqinë duke permbytur disa hektare toke bujqesore të mbjelle.

Gjithashtu rruga e lagjes fundore të ketij fshati eshte totalisht e mbuluar nga uji sic duket dhe në pamje.

Fatmirësisht niveli i ujit nuk është i lartë që të shkaktojë dëme në banesa.

Disa shtepi në lagjen fundore të këtij fshati jan të izoluara pasi janë të rrrethuara nga uji.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.