Standard.al

Del videoja! Shqiptarët në Britani ‘mirëseardhje të ngrohtë’ kryeministrit: Rama Ik!

0

Kryeministri Rama ndodhej sot në Britani në hotelin ku do të mbante fjalën e tij, në ‘Konferencën Globale të Nënshtetësië’. 

Aty është ndeshur me  Shqiptarët e Britanis të cilët e kanë pritur me protestë kryeministrin Edi Rama. Protestën e ka organizuar Naim Hasani, krytari i Degës së Partisë Demokratike në Britaninë e Madhe.

Konferencën Globale të Nënshtetësisë’, e ka organizuar firma ‘Henley & Partners’, e cila merret me nënshtetësitë dhe rezidencën, kryesisht për klientë të pasur, nëpërmjet programeve të nënshtetësë, pra pajisjen e personave apo familjeve të pasura me pasaporta të dyta apo të treta.

Ende është e paqartë nëse qeveria shqiptare do adoptojë programin për shitjen e pasaportave shqiptare për të pasurit, në këmbim të investimeve.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.