Standard.al

Stuhia bëhet shkak për ikjen e energjis/ Ja disa nga zonat…

0

Stuhia që ka përfshirë vendin në mesditë ka shkaktuar rrëzimin e disa shtyllave të energjisë elektrike dhe ka lënë pa drita zonën e Llogarasë, Dukatit dhe Tragjasit.

OSHEE-ja njoftoi se ka dalë jashtë funksionit fideri R1 i nënstacionit të Radhimës dhe se OSHEE në Vlorë  është duke punuar për normalizimin e situatës. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.