Standard.al

Budina: Policia një vegël qorre e pushtetit!!! Sulmuan kur banoret ishin më të pambrojtur se kurrë…

0

Regjisori i njohur Robert Budina ka reaguar për dhunën e ashpër të policisë tek Astiri.

Ai i ka qene dëshmitar i asaj sjlle te policisë së Shtetit.

Policia me një ftohtësi kriminale ishin të bindur që ti gjuanin me gaz lostsjellës. Na plasën tek këmbët”.

“Policia nuk sulmon kur nuk është e sulmuar. Ata sulmuan kur banoret ishin më të pambrojtur se kurrë”.

“U hodhem nga një çati në tjetrën që të shpëtonim nga policia e u hodhëm në një rrugicë”.

“Eshtë si na filmat e kohës së Enverit kur sulmonte fashizmi e tani po na sulmon komunizmi”.

“Nuk më kishte shkuar në mend se me çfarë kishim te bejmë kur pash dhunën e policisë”.

“Kjo tregon se sa i pandjeshëm është ky pushtet ndaj qytetarëve të tij”.

“Policia e shtetit  është kthyer në një vegël qorre të pushtetit dhe është shumë  e e rrezikshme për demokracinë”, tha regjisori Budina.

“Aty është gjithë jeta e tyre, ishin të vendosur dhe të organizuar. Pashë se si dy perosna u rrahën barbarisht nga policia. Kishte një vendosmeri të jashtëzkonshme”.

“Ndoshta policia nuk e kupton tani, por do ta kuptojë kur të përblket me zëmërimin e njerëzve”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.