Standard.al

E pandalshme Hajdari! Vijojnë gafat nga ana e saj, fjalën pikë e ngatërron me…

0

Deputetja Rudina Hajdari është bërë shumë herë kryefjala e mediave për shkak të gafave të saj. Edhe këtë here ajo nuk ka mundur të shpëtojë pa bërë një gafë, i kërkoi shumicës që të rimendonte votimin për kandidatët e Gjykatës Kushtetuese. Ajo tha se kjo çështje duhet të zgjidhej me konsensus mes parlamentit dhe Presidentit. E teksa fliste Hajdari në vend të thoshte pikë tha “pykë”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.