Standard.al

Ramës i ka mbetur arka e shtetit bosh, s’ka më asnjë lek për paga e pensione

0

 

Lajmet e këqija nga ekonomia janë të përditshme.

Pas raporteve te Doing Bussines dhe se fundmit te BB-se qe rrezuan pertoke te gjithe propaganden e Rilindjes, sot u raportua po ashtu se konsumi në vend mbetet anemik.

Në këtë sfond lajmesh të rënda, një karikaturë e mjeshtrit Bujar Kapexhiu është bërë virale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.