Standard.al

Kërpaçi pas takimit me drejtorin për Europën dhe Azinë: Përfituam një eksperiencë të vyer, diskutuam mbi situatën politike në Shqipëri…

0

Nga Floida Kërpaçi

Gjatë vizitës në Londër, mu dha mundësia të takoja Chris Levick, Drejtorin për Europën&Azinë të fondacionit Westminister Foundation for Democracy, të qeverisë Britanike.
Diskutuam gjatë për arsyet e largimit masiv të të rinjve, por edhe për situatën politike ku ndodhet Shqipëria sot për shkak të keqqeverisjes. Përfshirja e të rinjve në vendimmarrje, hartimi i politikave dedikuar të rinjve dhe mirëqënies së qytetarëve është priorit i LSI.

Gjiashtu, organizimi i zgjedhjeve të lira dhe të ndershme në Shqipëri është detyrimi ynë përballë qytetarëve.

Përfituam një eksperiencë të vyer për bashkëpunim të sinqertë me partnerët ndërkombëtarë për punësim, shkollim, garanci e jetë më të mirë për rininë Shqiptare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.