Standard.al

Alarmante/ Shumë shpejt do mbetemi pa mjekë…Çfarë paralajmëron Dogjani???

0

Ditën e sotme, gjatë konferencës së mjekëve të spitalit të Traumës në Tiranë, Presidenti i Shoqatës Agron Dogjani ka folur për largimin e mjekëve dhe mungesat në staf.

Dogjani shprehet se Shqipëria është vendi i parë në rajon për numrin e traumave.

Gjithashtu, mjeku tha se Shqipëria ka nevojë për një spital të ri pasi Trauma nuk ka kapacitete të mjaftueshme.

“Shqipëria po vuan largimin e mjekëve, do i kuptojmë pasojat më vonë. Studentët e mjekësisë largohen nga vendi sapo përfundojnë shkollën. Dhe pas disa vitesh nuk do kemi ku të vizitohemi

Spitali i Traumës ka mungesë personeli. Shqipëria mban vendin e parë në rajon për numrin e traumave. Vendi ka nevojë për një spital të ri, pasi nuk kemi kapacitet të mjaftueshëm. Numri i traumave është në rritje, por kapaciteti është po i njëjtë.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.