Standard.al

EMRAT/ E rëndë! 15 vjeçarja e verbër, dhunohet nga mësuesit e saj në shkollë

0

Dy mësues janë akuzuar se kanë dhunuar një vajzë të verbër gjatë një periudhe dy mujore në një shkollë për fëmijë me aftësi të kufizuara.

Chaman Thakor, 62 vjeç dhe Jayanti Thakor, 30 vjeç, dyshohet se dhunuan vajzën 15-vjeçare në dhomën e muzikës së shkollës.

Vargu i sulmeve u zbulua vetëm pasi familja e saj u bë e dyshimtë kur ajo do të kthehej në shkollën e konviktit në Ambaji, Gujarat pas pushimeve të Diwali muajin e kaluar.

Ajo u rrëfye në tezen e saj, duke shpjeguar përvojën e saj në duart e dy mësuesve.

 

Halla e vajzës më pas kontaktoi policinë duke detajuar sulmet.

Ajo u tha atyre që së pari u dhunuan në dhomën e muzikës nga 30-vjeçari Chaman Thakor dy muaj më parë.

Burri i moshuar, Jayanthi Thakor, 62 vjeç, atëherë dyshohet se e sulmoi atë në të njëjtën dhomë tre ditë më vonë. Kishte edhe një rast tjetër të përdhunimit nga Thakor i moshuar një ditë para një festivali Indian.

standard.al

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7659693/Blind-schoolgirl-raped-two-teachers-India.html?ico=pushly-notifcation-small

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.