Standard.al

Berisha ‘shigjeton’ Ramën: Narkoshteti në paralizë dixhitale, po i vjen ngordhja!!!

0

Nga Sali Berisha

Narkoshteti ne paralize dixhitale!
Atij po i vjen ngordhja!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

I nderuar Zoti Berisha, sportelet e Qendres Kombetare e Biznesit (QKB)ka tre dite qe nuk ofrojne asnje lloj sherbimi pasi kesaj qeverie i ka rene sistemi. Ju lutem na mbeshtesni duke denoncuar kete rast. Me mirenjohje per qeverisjen Tuaj ne kohen dhe me vizionin e se ciles u ngrit sistemi “one stop shop”. Nje grup biznesesh

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.