Standard.al

Më ka degjeneruar mbiemrin dhe zonën!!! Studentja shpërthen ndaj Ballës…

0

Një prej vajzave që ka marrë pjesë në takimin e kreut demokrat Lulzim Basha me të rinjtë në Elbasan ishte edhe Adelina Balla.

Ajo ka marrë fjalën dhe duke iu drejtuar Bashës i tha: “Jam nga Librazhdi, por skam lidhje me Taulantin, që më ka degjeneruar mbiemrin dhe zonën. Ai është mashtrues klasik. Kur ishte Berisha në qeveri u ndërtuan mijëra kilometra rrugë, ndërsa kur erdhën këta gjërat ngrinë”.

Ndërsa, kreu demokrat duke iu drejtuar të vajzës së re i tha “mos ki ndrojë për mbiemrin, sepse unë kam miq në Librazhd me këtë mbiemër, dhe kurrsesi askush nuk mund ta përlyej këtë mbiemër”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.