Standard.al

“Merrni masa mos ketë viktima në parlament” Hajdari shkresë Ruçit: Më kanë kërcënuar në zyrë

0

Deputetja Rudina Hajdari ka deklaruar sot në seancë plenare se është kërcënuar në zyrën e saj në kryesinë e Kuvendit. Hajdari kërkoi nga Ruçi, t’i përgjigjet pozitivisht ftesës së saj për të marr masa sa i takon sigurisë së ambjenteve si në Kuvend ashtu edhe në kryesi.

“Para pak ditësh ju kam dërguar një shkresë në lidhje me një kërkesë që ju kërkon të siguroni ambjentet e Kuvendit dhe të Kryesisë. Nuk mund të ndodhë sot që në 2019 deputetët të kërcënohen. Është e papranueshme që një femër të kërcënohet nga persona të tjerë. Më kanë ardhur në zyrë e më kanë kërcenuar, merrni masa para se të kemi ndonjë viktimë në parlament. Asnjë deputet mos të hyjë pa u kontrolluar, asnjë deputet të mos marrë me vete persona të tjerë” ” tha Hajdari ndërsa kërkoi nga kryeparlamentari Ruci të marrë masa sa më shpejt të jetë e mundur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.