Standard.al

Presidenti Meta: Shqiptarët në Japoni, urë e rëndësishme për forcimin e marrëdhënieve

0

Gjatë vizitës në Japoni, Presidenti Ilir Meta është takuar sot me një grup shqiptarësh që jetojnë dhe punojnë në këtë vend.

Kreu i shtetit ka vlerësuar rolin e komunitetit shqiptar në forcimin e marrëdhënieve dhe rritjen e shkëmbimeve mes dy vendeve. “I gëzuar të takoja sot në Tokio, përfaqësuesit e komunitetit shqiptar, mjaft cilësor dhe shumë të integruar në Japoni. Shqiptarët në Japoni, urë e rëndësishme për forcimin e marrëdhënieve mes dy popujve dhe vendeve tona. 🇦🇱🤝🇯🇵”,- shkruan kreu i shtetit në mesazhin e tij në Facebook, pas takimit me bashkatdhetarët në Tokio.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.