Standard.al

Mediat sociale për karakterin e Enver Hoxhës dhe Edi Ramës….

0

Enveri duke udhëtuar me tren.
Enveri: Pse ndaloi treni?
Shoqëruesi: Mbaruan shinat, shoku Enver.
Enveri: Organizo urgjent një aksion me vullnetarë të shtrojnë shina të reja.

Fatos Nano duke udhëtuar me tren.
Nano: Pse ndaloi treni?
Shoqëruesi: Mbaruan shinat, shef.
Nano: Hiqi shinat nga mbrapa dhe vendosi para që të vazhdojmë të ecim.

Edi Rama duke udhëtuar me tren.
Rama: Pse ndaloi treni?
Shoqëruesi: Mbaruan shinat, shef.
Rama: Urgjent dilni jashtë tundeni trenin që të duket sikur po lëviz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.