Standard.al

FOTO/ E padëgjuar më parë! Bie zjarri në banesë, djemtë shpëtojnë metafetaminën dhe jo gjyshen…

0

Një zjarr shpërtheu në New York, dy vëllezër të moshës 21 dhe 33 vjeç u përpoqën të shpëtonin gjërat më të dashura për ta. Pasi panë flakët që pushtuan shtëpinë, në të vërtetë, Justin dhe Jarrett Gause do të kishin mbledhur të gjitha pajisjet e tyre për të prodhuar metafetaminë, në vend të kësaj braktisen gjyshen e tyre për fatin e saj. Kështu vdiq Gladys Willow, një grua 82 vjeç, e cila u bllokua në flakë. Për më tepër, sipas prokurorit, të dy vëllezërit, një herë të sigurt, do të shkonin për të blerë cigare sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Majori, Jarrett u arrestua; Në vend të kësaj, Justin e la burgun me kusht. Prokurori sqaroi gjithashtu se dy vëllezërit nuk do të raportonin as ato që u kishin ndodhur autoriteteve: ata tani akuzohen për vrasje. Megjithatë, ndërsa Justin u lirua nga burgu me kusht, 35 vjeçari Jarrett u arrestua. Akuzat kundër të dyve kanë të bëjnë me krimet e ndërhyrjes së provave, falsifikimit të dokumenteve të kompanisë dhe sulmit të shkallës së dytë.

standard.al

https://it.yahoo.com/notizie/incendio-york-ragazzi-salvano-metanfetamina-063708970.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.