Standard.al

‘Toyota Yaris’, shtyhet seanca paraprake! Avokatët justifikohen se…

0

Shtyhet seanca paraprake për dosjen ‘Toyota Yaris’, për shkak se nuk kanë marrë dijeni dy kushërinjtë Alfred dhe Elvis Vladi të shpallur në kërkim.

Avokatët thanë në seancë se ata nuk gjenden në vendin tonë por janë jashtë Shqipërisë.

Të arrestuar për këtë çështje janë babë e bir Edi Lika dhe Klevi Cani, Alban Mollaymeri.

Këta persona janë të akuzuar për pastrim parash në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe Agim Çeka i akuzuar vetëm për armëmbajtje pa leje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.