Standard.al

Kanë 22 fëmijë, njihuni me familjen më të madhe në Angli

0

Është familja më e madhe në Angli.

Çifti Radfort nga fashti i vogël Lancashire në Angli kanë 21 fëmijë dhe tani pritet që të bëhen prindër për hërë të 22-të.

Në nëntor 2018, pas lindjes së fëmijës së fundit, Sue që është dhe nëna e 22 fëmijë i tha shtypit anglez që ne do të ndalëmi këtu.

Por nuk ndodhi kështu në kanalin e tyre në Youtube ata kanë njoftuar për ngjarjen e lumtur.

‘Unë jam 15 javëshe shtatazën. Së shpejti do të bëhem serish nënë’ është shprehur Sue.

Fëmija më i madh i çifiti është 30 vjeç dhe Sue ishte vetëm 14 vjeç kur ajo mbeti shtatzënë me Chris.

Anëtarët e tjerë të familjes janë :  Sophie (25), Chloe (23), Jack (22), Daniel (20), Luke (18), Millie (17) Katie (16), James (15), Ellie (14), Aimee (13), Josh (12), Max (11), Tillie (9), Oscar (7), Casper (6), Hallie (3), Phoebe (2), Archie (18 mesi) dhe Bonny Raye nuk ka mbushur akoma vitin.

Dy fëmijët e parë të çifti  kanë ndërtuar jetën e tyre ndërsa të gjithë të tjerët jetojnë në një çati.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.