Standard.al

DW: Rama ende nuk ka pranuar kërkesat e opozitës për zgjedhje…

0

DW flet sot për pasojat e mundshme pas vendimit negativ për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut nga BE për të mos i çelur negociatat e anëtarësimit. Bahri Cani, gazetari i DW, në një lidhje direkte nga Boni për RTK1, ”Mirëmëngjes Kosovë” komentoi:

”Gjermania e zhgënjyer. Evropianët thonë se vendimi ishte “gabim historik”. Macroni mbetet kundër. Frika e Greqisë nga kthimi në “pikën zero”. Në Maqedoninë e Veriut zgjedhjet e jashtëzakonshme mbahen në prill. Në Shqipëri  Në Shqipëri Rama ende nuk ka pranuar kërkesat e opozitës për zgjedhje.”

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.