Standard.al

VIDEO/ Kaba: Fermerët në protestë kundër qeverisë së oligarkisë! Fytyra e Rilindjes, arrogante dhe e poshtër!!

0

Nga Dritan Kaba

Pamje nga protesta e fermereve ne Lushnje. Protestojne ata qe punojne me shume ne Shqiperi. I ruajne ata qe bejne edhe “te fortin” me ata qe paguajne taksa, qe keta “te fortit” te mbajne femijet e tyre me buke.
Sjellje e turpshme, arrogance prej legeni, qe normalisht paraqesin fytyren e Kryeministrit dhe jo te asaj qe duhet te jete Policia e Shtetit. Me kete sjellje ata jane fytyra e Sander Lleshit, e ketij gjenerali qe luften e vetme e ka bere me qytetaret, femeijet, grate dhe te moshuarit duke i mbytyr me gaz helmues.
Kjo eshte fytyra e Rilindjes, arrogance dhe poshterim ndaj atyre qe punojne dhe jetojne me djersen e tyre.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.