Standard.al

Të mendojmë si Monika, kështu BE nuk do të jetë më ëndërr!!

0

Ish-deputeti i LSI-së, Petrit Vasili ka komentuar në rrjetin social facebook në mbështetje të deklaratës së kryetares së LSI-së, Monika Kryemadhi, e cila u shpreh se rruga drejt BE-së nuk do të jetë më një ëndërr. Ish-deputeti shkruan: “Te mendojme si Monika, keshtu BE nuk do te jete më enderr!”

Statusi

Te mendojme si Monika, keshtu BE nuk do te jete më enderr!!

Monika Kryemadhi tha:

“Asnjë faktor malinj nuk do të cënojë dot aleancën tonë mbi 100 vjeçare midis Shqipërisë dhe SHBA dhe asnjë faktor malinj nuk do të na largoje nga aspirata e shqiptarëve drejt integrimit në BE.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.